Ik hoor erbij, ik lever een bijdrage aan diverse activiteiten, ik woon zelfstandig én ik houd toch mijn privacy.

Mimi Schürmann

Uw eigen thuis

Wonen, genieten en gelukkig zijn op úw manier. Dat ervaren de bewoners van Residentie Molenwijck iedere dag. Want uw thuis gaat verder dan uw appartement. Hier wordt u gezien en gehoord. Als u dat wilt, denkt en beslist u mee. Zodat wij, bewoners en medewerkers, samen invulling geven aan uw eigen thuis. Tegelijk kunt u genieten van de bruisende sfeer en daarnaast van een serene rust. U woont hier in een prachtige natuurlijke omgeving, op loopafstand van het gezellige dorpshart van Loon op Zand. U vindt privacy, ruimte en excellente service. U geniet dagelijks van culinaire lekkernijen, gastvrijheid, vriendschappen en als u zorg nodig heeft, uitstekende zorgfaciliteiten.

Geluk

U houdt uw eigen regie, u bepaalt zelf welke activiteiten u aanspreken, u heeft prettige mensen om u heen en uw wensen staan altijd voorop. Deze vier factoren zijn bepalend voor uw geluk. U bepaalt zelf hoe u hieraan invulling geeft; of u nu graag een volle agenda heeft of juist meer rust zoekt.

Genieten

Alles wat uw leven en dat van uw gasten aangenaam maakt, is onderdeel van ons woonconcept. De verschillende faciliteiten binnen Molenwijck maken het mogelijk dat u zo veel mogelijk uit het leven haalt. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een uitstekend restaurant, het Grand Café, een fitnesszaal en een wellnessruimte.

Gastvrijheid

Er is aandacht en tijd voor u en uw gasten. Overal proeft u de Bourgondische sfeer en gezelligheid. Van de receptie, de keuken, het restaurant, tot en met de verpleegkundige zorg door onze eigen medewerkers. Iedereen kent u. Dat maakt ieder contact warm, persoonlijk en hartelijk.

Maak kennis met Residentie Molenwijck

Nieuws

halo

10 juni 2019

werwer

Lees meer...

Molenwijck bruist!

18 januari 2019

Januari is een goed moment om terug te blikken. In het jubileumjaar is er hard gewerkt om Molenwijck op de kaart te zetten.

Lees meer...

Een aansprekend concept

14 december 2018

Yvonne Witter is adviseur bij het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg. Vanuit haar functie bezocht zij onlangs Residentie Molenwijck omdat ze nieuwsgierig is naar alle vormen van woonzorgconcepten.

Lees meer...

Zelfredzaamheid

Residentie Molenwijck is trots op het plezierige en unieke leefklimaat binnen haar woongemeenschap. Een gemeenschap die u uitnodigt hieraan deel te nemen of bij te dragen. In onze visie zijn het juist bewoners die ervoor zorgen dat de woongemeenschap vitaal blijft. Vanuit deze visie verwachten we dat u in eerste instantie zelfstandig bent en dat u zelf regie heeft over belangrijke aspecten in uw leven. Mocht u later meer zorg nodig hebben, dan kunt u een beroep doen op het team Welzijn & Zorg.

© 2020 Residentie Molenwijck - Alle rechten voorbehouden | ISO 9001:2015 gecertificeerd | Privacy & Cookies