HETERDAAD

“PLEASURE IN THE JOB PUTS PERFECTION IN THE WORK”
– ARISTOTELES

Nieuwsgierigheid ligt in ieders aard, ook in dat van de Bastards. Daarom begrijpen we maar al te goed dat je als klant graag wil zien hoe de website er uit ziet. Dat is de reden dat de Bastards hebben besloten om live te bouwen, waardoor de voortgang perfect te volgen is.

Elke website wordt gebouwd in een subdomein van de DigiBastards website, wat betekent dat je op elke moment kunt kijken hoe de bouw er voor staat. Dit kan er soms wat raar uitzien (er wordt tenslotte aan gewerkt) maar je blijft op de hoogte. Totale transparantie, dat is iets waar de Bastards voor staan.

Nieuwsgierig geworden?

Natuurlijk zijn jullie nieuwsgierig naar wat er momenteel gebouwd wordt, maar laten we eerlijk zijn: Zelfs voor Bastards gaat een emigratie naar Curacao niet in de koude kleren (pun intended) zitten.

Het heeft dus even geduurd voordat we weer aan het werk waren; but we are back!!
Hieronder vind je de projecten waar we momenteel aan werken, door op het logo te klikken wordt je doorverwezen naar het desbetreffende project.

Let op! Er wordt gewerkt aan deze projecten dus kom niet zeuren dat alles schots en scheef staat, dat vertalingen niet zijn doorgevoerd of dat kleuren niet kloppen enz enz …

“Imperfection is beauty, madness is genius and it’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”
– Marilyn Monroe