OMDAT NIET IEDEREEN DIGIBASTARDS WAARDEERT

Jonker & van den Rijcke is onderdeel van DigiBastards, een bedrijf wat zich enkel en alleen toelegt op het maken van de vetste websites voor eerlijke prijzen.

Hoewel de Bastards (de oprichters van DigiBastards) er van overtuigd waren dat de keuze van de naam voor het bedrijf de beste naam ooit was, kwamen we tot de ontdekking dat niet iedereen de humor kon inzien van de bedrijfsnaam. Sommige branches of bedrijfstakken bleken nogal moeite te hebben met de term Bastards.

Dit begrijpen we. Om de websites die wij voor hen bouwen toch van een kleine footerlink te kunnen voorzien, hebben we de naam JONKER & VAN DEN RIJCKE bedacht. Wanneer je deze naam ziet weet je dus dat de Bastards aan het werk zijn geweest maar dat de klant onze naam niet vond passen bij zijn bedrijf(stak).

Wil je meer weten over wat de Bastards dan eigenlijk doen?
Klik dan op een van de onderstaande links die je verwijzen naar pagina’s in onze website.

Home

Werkwijze

Portfolio

Contact

Toch even een korte uitleg. Waar komt Jonker & van den Rijcke vandaan?

Jonker en Van den Rijcke zijn geen personen maar puur een samengestelde naam maar zeker niet random gekozen! De achternaam Jonker staat op nr. 69 van de 100 meest betrouwbare achternamen van Nederland (dat de lijst überhaupt bestaat!) en van de Rijcke is de verwijzing naar onze ooit-worden-we-nog-rijk-droom.

Een prachtige naam maar wel met een Bastards sausje!

“A Bastards job is never done”
 – Brad Pitt, Inglorious Bastards