“Ik heb het hele design al af, maar kunnen jullie het voor me bouwen?”

Claire helpt je jouw contracten te begrijpen

 

Nadat ontwerper Jurgen van LocoGrafix vol enthousiasme de nieuwe website voor Claire Contract Check had ontworpen, liep hij vast toen hij dit design tot leven probeerde te laten komen met gebruik van een drag en drop website builder. Hij realiseerde zich dat deze pagebuilders teveel limiteringen opleverde om de klus te klaren, en benaderde de Bastards. Het door hem ontworpen design werd door ons nagebouwd op basis van een WP-template. Hierdoor kwamen alle door Jurgen bedachte functionaliteiten tòch tot zijn recht en kreeg Claire de website die ze verdienden.

Een prachtige nieuwe samenwerking was geboren. De basis voor nog vele mooie projecten met Jurgen en LocoGrafix.

1
Pixelperfect Design
14
Pagina's
2
Talen
3
Loco's

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

2 Talen

Door de grote belangstelling van Nederlands- en Engelstalige klanten is de website gebouwd in 2 talen, te weten Nederlands en Engels. Hierbij wordt niet alleen de tekst in 2 talen aangepast, maar worden buttons vertaald, elke verwijzing naar de juiste taal doorverwezen, de homebutton aangepast per taal en wordt er ook rekening gehouden met SEO in 2 talen.

Pixel Perfect

Waar de meeste ontwerpers een ontwerp maken waar enige ruimte is voor aanpassingen was Jurgen erg duidelijk. Het ontwerp moest en zou pixel perfect moeten worden gebouwd tov zijn ontwerp. En zo geschiedde.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - bart

Extern
ontwerp

“Until the contact is signed, nothing is real.”
– Glenn Danzig
   VORIG ZWAAR DELICT
VOLGEND ZWAAR DELICT