“We want customers to enter a refreshing world of interior design.”

digibastards - webdevelopment - portfolio - dutchabels
digibastards - webdevelopment - portfolio - dutchabels
digibastards - webdevelopment - portfolio - dutchabels
digibastards - webdevelopment - portfolio - dutchabels

Dutchabels. De (ver)nieuw(d)e speler op de interieur markt

 

Dutchabels is opgericht door Joris Bosman en Arnoud Zweedijk, nadat de heren veel (interieur-)ontwerpers zagen worstelen. Het ontwerpen van een product is zelden het probleem, maar het product succesvol in de markt zetten is iets waar veel ontwerpers tegenaan lopen. Aan de andere kant van de markt zijn architecten en interieur-inrichters continu op zoek naar die ene nieuwe ontwerper. Dutchabels positioneert zich precies in het midden van deze twee partijen.

In 2016 leverde de Bastards de website op voor Dutchabels. Doordat Dutchabels gedurende 2017 werd aangevuld met een aantal nieuwe Labels en een volledig eigen label met meerdere producten was de “oude” website niet meer toereikend. De Bastards konden weer aan de slag om de website helemaal in de sfeer van het vernieuwde Dutchabels te krijgen.

Het doel bleef gelijk: de beelden zoveel mogelijk laten spreken. Natuurlijk ontkom je niet aan enkele teksten, maar de beelden moesten precies dat vertellen wat de ontwerper bedoelde. Door het gebruik van renderingen en fotografie af te wisselen ontstond er een mooie balans. Volgens Joris, Arnoud en de Bastards is de missie opnieuw geslaagd.

10
Producten
18
Pagina's
4
Labels
0
Dutchies

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Renderingen

Om (binnenhuis-)architecten makkelijk te kunnen laten werken met de producten van Dutchabels worden er op elke pagina renderingen verschaft in .3ds, .skp en .dwg. Door WordPress dit niet standaard toestaat moest deze toevoeging worden gebouwd gecreëerd.

Fotobewerking

De aangeleverde afbeeldingen hadden redelijk wat photoshop-uren nodig om te komen tot wat ze nu zijn. Deze nauwkeurige taak werd ook bij de Bastards neergelegd.

Secundair menu

De toevoeging van het secundair menu werd speciaal voor Dutchabels toegevoegd.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - bart

Lead
ontwerp

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans
“Pass the dutchie on the left hand side.”
– Musical Youth
   VORIG ZWAAR DELICT
VOLGEND ZWAAR DELICT