Skip to main content

“Onze huidige website heeft zoveel problemen, nu willen we echt een goede website!”

Dental Rock ‘n’ Roll.

 

Karma Dentistry is een platform voor tandartsen over de hele wereld, gecreëerd door Nederlandse tandartsen. Ze bieden online cursussen, live cursussen en dental producten.

Zo’n 4 jaar geleden besloten 3 Nederlandse tandartsen hun branche op te schudden door lezingen en cursussen te geven in een ‘rock n roll’ jasje. Hun eerste website was gebouwd door ‘een mannetje’ en had veel problemen. Nu wilde ze een professionaliseringsslag maken en de website/shop kon natuurlijk niet achterblijven. Dus belde ze de Bastards!

17
Pagina's
20
dental cursussen
1
super shop
3458
perfect smiles

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Die is wel heel groot

De webshop bevat (online) cursussen, podcasts, webinars,  memberships, cases, een forum, een event kalender, de standaard (achtergrond) informatie en natuurlijk een volledig ingerichte pay funnel om alle internationale betalingen te kunnen verwerken. Het projectmanagement in dit project was erg belangrijk en moest goed gecoördineerd worden. En dat is gelukt, obviously!

Die is wel heel snel

Omdat de website zo groot is, loopt je het risico dat hij heel traag wordt en dus helemaal niet gebruiksvriendelijk is. De Bastards hebben geadviseerd een VPS server met litespeed te gebruiken. Daarnaast is de website zo clean mogelijk gebouwd. De gebruiker kan nu overzichtelijk en snel de juiste info vinden.

Die is wel heel mooi

Met zoveel verschillende elementen wordt het vaak veel van hetzelfde qua design. Dat is op zich goed voor de herkenbaarheid, maar het mag niet saai worden.
De Bastards hebben een modulair template gebruikt om zo zelf het design te bepalen en door het gebruik van verschillende kleuren blijft het overzichtelijk en heeft ieder element toch een eigen karakter.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - eefke

Lead
Design

digibastards - webdevelopment - portfolio - eefke
“Live is short. Smile while you still have teeth. If not, call us!”
– Karma Dentistry