“Je krijgt Card Blanche in het ontwerp als je beloofd dat het awesome wordt.”

digibastards - webdevelopment - portfolio - Moto-puro
digibastards - webdevelopment - portfolio - Moto-puro
digibastards - webdevelopment - portfolio - Moto-puro
digibastards - webdevelopment - portfolio - Moto-puro

Sleutelen aan een website totdat ie perfect loopt.

 

Met de opdracht voor het bouwen van de website van Moto Puro kwam er voor de Bastards een kleine jongensdroom uit. Allereerst is daar het leukste om te doen; websites bouwen. Voeg daar aan toe dat het product niets minder is dan de gaafste (Scrambler) Ducati’s en als toefje op de taart geeft Eigenaar van Moto Puro Jean-Claude Luijcx dan ook nog card blanche voor een kick-ass ontwerp.

Door te spelen met dieptelagen, niet zichtbare overgangen en de dikste foto’s konden we de website een uniek karakter meegeven. We hebben voor de sectie ‘specials’ een vergelijker geïntegreerd waarmee je de motor voor en na de ombouw kunt bekijken. In de website zitten ook features als customized sliders en een pop-up die de bezoeker waarschuwt voordat je de pagina verlaat naar externe Ducati pagina’s. Al met al een zeer geslaagd project met aan beide kanten enthousiaste mensen.

4
Moto Puro Specials
9
Pagina's
15
Miljoen toffe foto's
0
Crashes (yet)

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Custom Pop-up

Het leek Jean-Claude overbodig om alle Ducati-modellen uit te werken op zijn website als er al zo’n mooie website van Ducati is. Wanneer de Moto Puro website verwijst naar een externe website (zoals de officiële Ducati-website) verschijnt er eerst een pop-up met de waarschuwing dat je de Moto Puro website verlaat. Puur ter informatie voor de bezoeker.

Dimensies in ontwerp

Door bepaalde kleuren van de ene laag over te laten lopen in de andere, ontstaat er op een homepage het idee dat de hele pagina doorloopt. Hierdoor wordt een extra dimensie gecreëerd en krijgt elke onderwerpsectie unieke aandacht.

Voor-Na slider

Omdat Moto Puro ook specials bouwt, leek het de Bastards wel een goed idee om een voor-na-slider te bouwen. Door de pijl te bewegen kun je duidelijk het verschil zien van de motor voor en na de aanpassingen.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - bart

Lead
ontwerp

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans
“Your ambition outweighs your talent…”
– Casey Stoner
   VORIG ZWAAR DELICT
VOLGEND ZWAAR DELICT