“We willen Online een indruk achterlaten die we Offline gaan waarmaken.”

digibastards - webdevelopment - portfolio - profysio
digibastards - webdevelopment - portfolio - profysio
digibastards - webdevelopment - portfolio - profysio
digibastards - webdevelopment - portfolio - profysio

Professioneel Design met een Eigen Karakter

 

ProFysio is een fysiotherapiepraktijk met in totaal 3 vestigingen in Amsterdam en Zaandam. De service van ProFysio is breed dankzij het grote aanbod aan specialisten, welke multidisciplinair met elkaar samenwerken. De aanwezigheid van al deze medische specialisten (van orthopeden tot manueeltherapeuten tot osteopaten) maakt ProFysio uniek en waanzinnig doeltreffend. Toch is deze onderneming ondanks alles wel Amsterdams normaal gebleven en staat professionaliteit nooit los van een persoonlijke benadering.

Dit was dan ook de belangrijkste boodschap die de Bastards meekregen. Natuurlijk moet de website een informatief karakter hebben, moeten prijzen gecommuniceerd worden, openingstijden en telefoonnummers vindbaar zijn. Maar de uitdaging lag bij het personaliseren van het merk, het ProFysio DNA meegeven aan de website zoals het voelbaar is op de bank van de therapeut. We kozen voor veel zwart-wit in combinatie met de primaire kleur van het logo, waardoor het geheel professioneel en toch rustig oogt. Veel gebruik van afbeeldingen en een herkenbare pagina opbouw zorgen voor een rustige bezoekerservaring waardoor bestaande en nieuwe klanten een online ervaring krijgen die ProFysio waardig is. Je bent in goede handen.

2
Talen
46
Pagina's
1
Qualiview overzicht
0
Klachten

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

2 Talen

Doordat Profysio ook in Amsterdam gevestigd is, zijn er 2 voertalen, te weten Nederlands en Engels. Daarom is de website ook in 2 talen gebouwd. Hierbij wordt niet alleen de tekst in 2 talen aangepast, maar worden buttons vertaald, elke verwijzing naar de juiste taal doorverwezen, de homebutton aangepast per taal en wordt er ook rekening gehouden met SEO in 2 talen.

46 Pagina’s

Doordat er heel veel te vertellen valt in het vakgebied van Fysiotherapie én Profysio dit graag op de website wilde hebben bestaat de website uit zoveel pagina’s.

Clean coding

De website is zeer clean gecodeerd. Er zijn zo veel mogelijk elementen in .svg  geïmplementeerd en een groot aantal elementen zijn dmv CSS gecreëerd.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - bart

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - bart
“Dream as if you live forever.
Live as if you’ll die today”
– James Dean
   VORIG ZWAAR DELICT
VOLGEND ZWAAR DELICT