“Bij een nieuwe huisstijl hoort ook een nieuwe website, willen jullie helpen?”

digibastards - webdevelopment - portfolio - puur-en-pracht
digibastards - webdevelopment - portfolio - puur-en-pracht
digibastards - webdevelopment - portfolio - puur-en-pracht
digibastards - webdevelopment - portfolio - puur-en-pracht

Atelier DOS wordt Edelsmederij puur & pracht.

 

Met de vraag: “willen jullie helpen” werd een nieuwe samenwerking gesmeed. De Bastards werkten voor dit project zeer intensief samen met Jacqueline en Sabine van PASI ontwerpburo. Met de naamswijziging van hun klant Atelier DOS werd het ook tijd dat de website van dit bedrijf onder de loep ging. De Bastards gingen aan het werk!

Het creatieve karakter van Monique als Edelsmid moest natuurlijk naar voren komen in deze website. Door een zeer bijzondere oplossing te vinden in het portfolio (wat volledig custom gebouwd moest worden) konden de Bastards hier aan voldoen. Gelukkig was er voldoende content (tekst en afbeeldingen) om mee te werken, waardoor het project er een werd van keuzes maken.

De website biedt aan Monique de mogelijkheid om haar gecreëerde sieraden te tonen, haar workshops uit te dragen, haar vlogs te promoten en natuurlijk uitleg te geven over haar werkwijze, haar visie en haar ideeen.
3 partijen werkte hard aan deze website en bij oplevering was iedereen dolgelukkig.

6
Vlogs
16
Pagina's
1
Nieuwe samenwerking
1
Parel van een website

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Custom Portfolio

Het portfolio is volledig aangepast naar de wensen van Monique, waarbij het portfolio op de homepage een uitgeklede versie toont van die op de portfolio pagina. Op de pagina worden extra omschrijvende teksten met links vertoond die het portfolio compleet maken.

Vlog

Doordat Monique haar vlogs ook graag op de website wilde tonen, hebben we een vlog geintergreerd die de video via pop-up toont, maar daarnaast ook de ruimte biedt om met een Featured Image het blog aan te prijzen.

16 Pagina’s

Doordat er heel veel te vertellen valt in het vakgebied van goudsmederij en Monique ook graag haar portfolio uitgebreid op de website wilde uitdragen bestaat de website uit een groot aantal pagina’s.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - bart

In opdracht van

“Diamonds are a girl’s best friend.”
– Carol Channing
   VORIG ZWAAR DELICT
VOLGEND ZWAAR DELICT