“We gaan met San Marco de decoratieve stukadoorsmarkt veroveren, kunnen jullie ons helpen?”

digibastards - webdevelopment - portfolio - SanMarco
digibastards - webdevelopment - portfolio - SanMarco
digibastards - webdevelopment - portfolio - SanMarco
digibastards - webdevelopment - portfolio - SanMarco

Een site in de stijl van het moederbedrijf, maar dan anders

 

San Marco BV is het Nederlandse importeurschap van de verven en stukadoormiddelen van San Marco Colorificio Italië. Met de focus op het totaal veroveren van de decoratieve stukadoormarkt kwamen Menno Derksen en Frank Rous, de eigenaren, bij de Bastards. De eerder ‘snel’ gebouwde website kon niet meer overbrengen waar San Marco BV voor stond. Aan de Bastards de schone taak hier verandering in te brengen.

Het is voor webdesigners, zoals De Bastards, een feest wanneer er direct bij aanvang van een project mooie grote foto’s worden aangeleverd waarmee gewerkt kan worden. In dit project leverde het Italiaanse moederbedrijf ons prachtige afbeeldingen om deze website te laten knallen, en zonder onszelf teveel op de borst te kloppen: dat is gelukt. In samenwerking met Frank en Menno is een website gebouwd die San Marco waardig is. De website geeft voldoende informatie aan potentiële klanten om zich te verdiepen in de kunst van het decoratieve stucwerk, en biedt tegelijkertijd de stukadoor een goed overzicht van het productgamma van San Marco. De reserved area biedt de (binnenhuis-)architect en stukadoor downloads en brochures om potentiële klant te overtuigen.

25
Uur Photoshop
35
Product Pagina's
6
Custom Elementen
1
Tripje naar Venetië

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Reserved Area

In dit deel van de website kunnen architecten en stukadoors downloads en brochures vinden van San Marco. Beide partijen hebben een eigen inlogchannel zodat ze direct de juiste informatie kunnen vinden.

45 Pagina’s

De website bevat het zeer uitgebreide productgamma wat volledig uiteen is gezet. Dit is aangevuld met een overzichtelijke omschrijving van het bedrijf en hun diensten.

Custom bestelformulier

Voor de bestaande klanten van San Marco is een bestelformulier in de website geïntegreerd waarmee zij altijd en overal hun bestelling kunnen doorgeven.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - bart

Lead
ontwerp

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans
“Plaster thick.
Some will stick.”
– Unknown
VORIGE GETUIGE

Noami Saelens

VOLGENDE GETUIGE

Daemen Bouwbedrijf