Skip to main content

“If Pokémon Go and John Wick would have a baby,
they’d call it: Syndicate of Vigilantes.”

Oh fuck, zelfs de Bastards sprakeloos.

 

Hans, een van de oprichters van Digibastards liep al jaren rond met een heel vet game-idee. Uiteindelijk was het tijd om dit idee ook uit te gaan voeren, en wie beter dan de Bastards om daar de website voor te bouwen.

De Bastards hebben hiervoor samengewerkt met de jongens van Rock the Web die een deel van de techniek voor hun rekening heeft genomen. De huisstijl van de game was al klaar, de Concept Art ook, dus het was voor de Bastards niet lastig om hier een gruwelijk vette website voor te bouwen. “AR wil never be the same!”

6
Pagina's
12
Core team
350
K investment
89
slapeloze nachten

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Online Magazine

Aangezien de game een brug slaat tussen de offline en online wereld, was het voor het SoV-team niet meer dan logisch dat de White Paper als een online magazine moest worden ontworpen. En dus mochten de Bastards dat ook integreren in de website.

Ademende Syndicrate

Bij het openen van de White Paper wordt de bezoeker eerst getrakteerd op een ware Syndicrate. (een van de items die men straks in de game op straat kan vinden). Deze ademende crate werd, incl easter egg, door de Bastard geïntegreerd.

Lastig lastig

Als een van de Bastards ook de eigenaar is van het bedrijf wat ze inhuurt, ontstaat er een zeer lastige situatie. Want de baas ik klant en baas tegelijkertijd… Lastig om die klant tevreden te houden hoor! 🙂

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Lead
Design

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans
“Failure doesn’t mean Game Over.
It means: try again with experience.”
– Unknown