“Die ouwe website kan eigenlijk al jaren niet meer. Helpen jullie ons met een nieuwe?”

digibastards - webdevelopment - portfolio - TandartsHeusden
digibastards - webdevelopment - portfolio - TandartsHeusden
digibastards - webdevelopment - portfolio - TandartsHeusden

Een website combineren met een infozuil.

 

De bestaande website was voor zowel Tandartsen Bas Prinsen en Toine Pooters als ook de patiënten van hen een doorn in het oog. Maar ja … begin er maar eens aan. Doordat er zolang gewacht was om te kiezen voor een nieuwe website, was het vragenpakket dan ook een stuk groter dan ‘normaal’.

Naast het idee dat er een moderne en overzichtelijk website moest komen die aansloot bij de rest van de praktijk, kwam er ook de vraag voor de infozuil. Het idee om een infozuil te plaatsen in de wachtkamer waarop patiënten hun gegevens kunnen wijzigen, een recensie kunnen achterlaten of zelf hun afspraak kunnen plannen was gesmeed. Aan de Bastards om het waarheid te maken.

De zuil staat en functioneert perfect (en ontlast daarmee de balie-medewerkster enorm) de website loopt en iedereen is content.

15
Uur Photoshop
1
Klanten infozuil
7
Icons
1
Kroon op ons werk

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

1 Klanten infozuil

De informatie die getoond wordt op de infozuil komt direct uit de website. Er liggen koppelingen met de online agenda, de patiënt kan zijn/haar gegevens wijzigen en men kan een recensie achterlaten. Dit alles is door de Bastards ontworpen en gebouwd.

25 sub-categorieën

Door de grote hoeveelheid informatie stelselmatig over de website te verdelen, ontstaat er rust op de pagina. Ondanks de grote hoeveelheid content blijft de website overzichtelijk en duidelijk.

Clean coding

De website is zeer clean gecodeerd. Er zijn zo veel mogelijk elementen in .svg  geïmplementeerd en een groot aantal elementen zijn dmv CSS gecreëerd.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - bart

Lead
ontwerp

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans
“They sure are handy when you smile,
so keep your teeth around a while.”
– Dr. Seuss
VORIGE GETUIGE

Wingpalace

VOLGENDE GETUIGE

Dutchabels