ALGEMENE WERKWIJZE

“EVERYONE HAS A PLAN ‘TILL THEY GET PUNCHED IN THE MOUTH. ”
– TYSON

DE UITDAGING

De kogel is door de kerk. Er gaat een nieuwe website komen. Maar anders dan bij de aanschaf van een auto, kan je bij het kiezen van een webdesign niet even in een folder kijken en een model aanwijzen. De keuzevrijheid wanneer je een custom model gaat maken is overweldigend, want alles is mogelijk. Hoe mooi dit ook klinkt, veel mensen vinden het moeilijk om keuzes te maken over zaken waar je niet dagelijks mee bezig bent.

DE OPLOSSING

Eén woord. Structuur. Door vanaf de start van het project de juiste vragen te stellen zorgen de Bastards dat er nagedacht wordt over de juiste zaken. Maar we stellen niet alleen vragen, we luisteren ook en geven gevraagd en ongevraagd advies. Wanneer we de wensen en verwachtingen duidelijk op een rijtje hebben beginnen we met het inrichten van de projectomgeving en het verzamelen van de bouwstenen voor de development fase.

Briefing

De eerste stap in de vertaalslag van jouw wensen naar een functioneel design is de briefing. Door gebruik te maken van onze vragenlijst en ons aanvullende diepte-interview helpen we je te definiëren hoe jouw ideale website eruitziet.

Ontwerp & Bouw

Wanneer gewenst kunnen we tijdens de ontwikkelfase de voortgang middels een project dashboard voor je bijhouden; dit is een overzicht van alle taken en de voorgang ervan. Hierdoor blijft het project overzichtelijk en dat zorgt voor blijvende betrokkenheid en een snelle(re) oplevering.

Oplevering

Als je website daadwerkelijk live staat zorgen we voor de overdracht van de login gegevens. Al onze websites worden opgeleverd inclusief een uitleg over het onderhoud en updaten van van de website. Hierdoor kun je zelf content wijzigen en toevoegen in de toekomst. Wil je toch liever dat wij dat doen? Dat kan natuurlijk ook.

“Unless structure follows strategy, inefficiency results.”
– Alfred Chandler