Skip to main content

DESIGN

“THINGS AREN’T ALWAYS #000000 AND #FFFFFF. ”
– UNKNOWN

PURE CREATIVITEIT

Het was eigenlijk niet meer dan logisch dat de klanten van de Bastards op enig moment zouden gaan vragen om logo’s, posters, huisstijlen en andere designs. Nadat de Bastards de ene na de andere prachtige website afleverde, werd de situatie onhoudbaar om al deze vragen nog langer af te slaan. En dus kun je ook voor al je designwerk terecht bij de Bastards.

Sinds die eerste vragen hebben we een aardig portfolio opgebouwd van logo’s, posters, festival-uitingen en complete huisstijlen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden daarvan.

Interesse of vragen omtrent design, designwensen, logo’s of wat dan ook?
Check dan de schuilplaats van de Bastards, en wie weet willen we ook voor jou aan de slag.

PORTFOLIO

LOGO’S

De Bastards maken een design op basis van de input van de klant. We gaan dus eerst met je in gesprek, stellen vragen, willen weten wie je bent en wat jou drijft te doen wat je doet. Dat vangen we in een logo voor je bedrijf.

(klik op een afbeelding voor vergroting en makkelijker scrollen)

ANDERE DESIGNS

De Bastards maken naast logo’s en de bijpassende huisstijlen ook graag andere designs. Daarbij laten we ons niet leiden door ‘wat hoort’ of ‘wat hip is’ … in tegendeel, we maken dat wat precies bij jou als klant past. De échte Bastards klant laat zich namelijk niet in hokjes plaatsen of trends opleggen; zij zijn eigenwijs, cool en uniek. Net als onze designs.

(klik op een afbeelding voor vergroting en makkelijker scrollen)

“The details are not the details. They make the design.”
– Charles Eames