Skip to main content

“Wij maken het design, jullie bouwen de boel. Dit gaat te gek worden.”

digibastards - webdevelopment - portfolio - bedrijvenparkmedel
digibastards - webdevelopment - portfolio - bedrijvenparkmedel
digibastards - webdevelopment - portfolio - bedrijvenparkmedel
digibastards - webdevelopment - portfolio - bedrijvenparkmedel

Het statische ontwerp dynamisch online verwerken.

 

Eindelijk is het er dan toch van gekomen. Digibastards en 2D Studio in Vorm hebben de handen in een geslagen om een awesome website te bouwen. Bedrijvenpark Medel staat, met nog een flink aantal beschikbare kavels, aan de vooravond van de totale verkoop van het bedrijventerrein. Om ook deze laatste kavels op een gepaste manier aan de potentiële klant aan te bieden, mocht er een nieuwe website komen.

Het design waar Jeroen (van 2D) mee op de proppen kwam was krachtig, subtiel en perfect passend bij de inhoud. Daar zijn de Bastards volop mee aan de slag gegaan. Onder supervisie van het kritisch oog van Jeroen werd er in een moordend tempo een website gebouwd die aan ieders verwachting voldeed.

Een samenwerking om van te dromen. Zowel voor de Bastards, 2D Studio in Vorm en Bedrijvenpark Medel.

38
Projectdagen
7
Pagina's
3
Talen
86
Kavels

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

3 Talen

Door de grote belangstelling voor de kavels op Bedrijvenpark Medel is de website gebouwd in 3 talen, te weten Nederlands, Duits, Engels. Hierbij wordt niet alleen de tekst in 3 talen aangepast, maar worden buttons vertaald, elke verwijzing naar de juiste taal doorverwezen, de homebutton aangepast per taal en wordt er ook rekening gehouden met SEO in 3 talen.

Dynamische kaart

In deze website is een dynamische kavel-kaart geïntegreerd. Deze kaart is voorzien van diverse hovereffecten en kleurdimensies. Deze kaart is volledig custom gebouwd voor de klant.

Clean coding

De website is zeer clean gecodeerd. Er zijn zo veel mogelijk elementen in .svg  geïmplementeerd en een groot aantal elementen zijn dmv CSS gecreëerd.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - bart

Extern
ontwerp

“You can’t build a great building on a weak foundation. You must have a solide foundation if you’re going to have a strong structure”
– Gordon B. Hinckley
   VORIG ZWAAR DELICT
VOLGEND ZWAAR DELICT