Skip to main content

“Ik ben dan wel advocaat maar dat betekent niet dat ik een corporate website wil!”

Nood breekt wet.

 

Astrid stond op het punt om te verhuizen naar Curaçao toen ze de Bastards benaderde. Ze wilde bij aankomst een nieuwe website voor het bedrijf dat meeverhuisde. Druk op de ketel, daar houden de Bastards wel van!

De Bastards waren zo blij met de structuur waarin Astrid als advocate werkte, ze leverde haar content op tijd aan, ze gaf direct feedback wanneer dat gevraagd werd en wist daarnaast ook nog eens precies wat ze wilde. Dit heeft geresulteerd in een website die een Caribisch sfeertje uitademt zonder ooit onprofessioneel over te komen. Precies wat Astrid wilde.

Naast de website realiseerde De Bastards ook haar logo, haar volledige huisstijl én een emailhandtekening in haar huisstijl.

60
Projectdagen
1
Fantastische klant
4
Blogposts
0
Wetten overtreden

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Meertalig

Doordat er op Curaçao heel veel verschillende nationaliteiten wonen, was het niet meer dan logisch dat de website ook een Engelstalig deel zou krijgen. Astrid besloot alleen de homepage en contactpagina in het Engels te vertalen. De Bastards richtte het technisch vakkundig in.

Booking integratie

In Nederland was Astrid gewend dat klanten zelf hun afspraken konden inboeken, dus hebben De Bastards ervoor gezorgd dat Calendly in de nieuwe website werd geïntegreerd. Handig voor zowel Astrid als haar (potentiële) klanten.

Blog

Astrid is een fervent blogger, dus de integratie van een blog was vanzelfsprekend. De Bastards bouwde een overzichtelijk blog, gecategoriseerd op de 2 speerpunten van het bedrijf: Arbeidsrecht en Contractenrecht. Zo kan Astrid naar hartelust bloggen!

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Lead
Design

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans
“I fought the law, and the law won.”
– The Clash