Skip to main content

“Goed om te horen dat er nu fatsoenlijke webdevelopers op het eiland zijn, doe mij maar een nieuwe website!”

Real Estate websites zijn lastig.

 

Het was de Bastards al vaker ter oren gekomen dat het bouwen van een Real Estate website lastig is. Als we dan de opdracht krijgen om zo’n website te bouwen, worden de Bastards pas echt wakker!

De Bastards hebben voor Roelant een pracht van een website gebouwd. Doordat Roelant voornamelijk huizen in het hogere segment verkoopt, moest de website luxe uitstralen zonder arrogant te worden. De huisstijl van Curacao Exclusief Real Estate was al bekend, dus daar konden de Bastards op voortborduren. Met als resultaat een geslaagd project!

9
Pagina's
35
huizen
3
valuta
0
open deuren

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Real Estate

Het lastige van een real estate website is het goed inrichten van de zoekvariabelen. Deze moeten, naast goed ingericht, ook nog eens naar behoren functioneren zodat elke potentiële klant precies dat huis ziet waar hij/zij naar op zoek is.

Geld, Money, Plaka

Op een internationaal georiënteerd eiland als Curaçao kopen mensen uit allerlei werelddelen huizen. Het was dus belangrijk om de drie belangrijkste valuta in de website te integreren; Antilliaanse guldens, Euro’s en Dollars. Het switchen tussen die valuta gebeurd vlekkenloos.

Meertaligheid

Vanwege het eerder genoemde internationale karakter wilde Roelant graag een website die zowel in het Nederlands als het Engels kan worden bezocht. Deze meertaligheid is door de Bastards ingebouwd.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - eefke

Lead
Design

digibastards - webdevelopment - portfolio - eefke
“If you’re feeling lonely, just tell a room full of Real Estate agents you are thinking of listing your home.”
– Unknown