Skip to main content

“Wij bouwen huizen, jullie websites. We zijn benieuwd wat jullie er van maken.”

Alle vrijheid om een website te bouwen

 

Daemen Bouwbedrijf is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het bouwen en verbouwen van huizen. Ze hebben een team van vaste collega’s om zich heen verzameld waarmee ze geen enkele klus uit de weg gaan. Toen Marc en Maik Daemen, vader en zoon en beide werkzaam in het familiebedrijf, via via in contact kwam met de Bastards waren de noodzakelijk klik en het vertrouwen er meteen. De Bastards kregen alle creatieve vrijheid om voor hen een website te bouwen.

Heel soms treffen ook De Bastards pech. Zo bleek de gebruikte techniek voor de in 2016 opgeleverde website van Daemen niet meer te functioneren. Hoewel dit buiten onze schuld lag, vonden wij dat natuurlijk klote, dus hebben we een compleet nieuwe website gebouwd.

De belangrijkste taak van de nieuwe website was het duidelijk in beeld brengen van de werkzaamheden van Daemen Bouwbedrijf. Het uitlichten van een aantal opgeleverde projecten was een tweede punt wat zeker de aandacht kon gebruiken. Omdat we eerder al een periode van zeer intensieve samenwerking, waarbij keuzes en dilemma’s niet werden geschuwd, hadden gehad konden de Bastards nu vrij snel een nieuwe website bouwen. De kaders waren immers eerder al bepaald. De Bastards hebben (opnieuw) zeer prettig samengewerkt met deze creatieve, vriendelijke maar vooral oprechte bouwers.

24
Projectdagen
16
Pagina's
9
Dynamische elementen
0
Gezeik

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Custom Design

Elke afbeelding, elke woord, alle ontwerpen komen uit de pen van de Bastards of hadden extra bewerkingen nodig om door de strenge content ballotage van de Bastards te komen.

Custom sliders

Sommige van de pagina’s zijn voorzien van sliders die delen van een project tonen. De standaard sliders voldeden niet aan de verwachting van Daemen, dus werden deze custom gebouwd.

Geïntegreerde huisstijl

Door de hele website vind je de huisstijl van Daemen terug, of het nu gaat om kleurgebruik, element-vorming of fotografie. Alles heeft een Daemen-huisstijl-sausje gekregen.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Lead
ontwerp

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans
“Tell me if I told something that insulted you. I may want to offend you again later”
– Dr. House