Skip to main content

“Ik zoek iemand die een webshop kan bouwen die zoveel mogelijk werk uit handen neemt, lukt jullie dat?”

Een webshop met meubels, maar stilzitten ho maar!

 

Richelle nam contact op met de Bastards omdat ze iemand zocht die voor haar een webshop kon bouwen, die zo moest worden ingericht dat de API van haar leverancier Richmond Interiors direct de producten kon implementeren.

Natuurlijk nemen we een uitdaging als deze graag aan, zeker als er ook nog eens een krappe deadline bij komt, dan vinden de Bastards het pas écht leuk!. Ondanks de (zeer krappe) deadline en een aantal flinke obstakels onderweg (veroorzaakt door derden) lukte het de Bastards toch om de webshop af te leveren waar Richelle naar zocht. En dat is eigenlijk best wel heel gaaf.

986
Producten
8
Custom pages
1
API koppeling
7
weken knallen

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

API koppeling

Een API-koppeling zorgt ervoor dat data van de ene naar de andere plek wordt verstuurd. De Bastards hebben deze koppeling helemaal naar de wensen van Richelle ingericht, zodat er een nagenoeg onderhoudsvriendelijke webshop ontstond.

Woo-commerce

De techniek van WordPress voor het bouwen van een webshop heet Woo-commerce. Door deze ten volle in te zetten, creëerden we een webshop die niet alleen technisch naar behoren werkt maar ook de uitstraling en look&feel kreeg die de klant wilde.

Overige technieken

Een moderne webshop kan niet meer zonder contactmogelijkheden, pay gateway, filter-opties, sorteringsmogelijkheden, custom categorieën, handpicked kleurenpallet enz. We hebben dit allemaal in deze webshop geïntegreerd.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - eefke

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - eefke

Lead
Design

digibastards - webdevelopment - portfolio - eefke
“I used to sell furniture for a living.
The trouble was, it was my own.”
– Les Dawson
   VORIG ZWAAR DELICT
VOLGEND ZWAAR DELICT