Skip to main content

“Zeg Bastards, ik ken een stichting die echt hulp nodig heeft met een nieuwe website, kunnen jullie helpen?”

Bastards zijn als de dood voor .. euhm .. de dood.

 

Dus het was dan ook even slikken toen Marlous van Marvelous Media ons vroeg om de nieuwe website te bouwen voor Hospice Arco Cavent. Hospice, je weet wel … waar mensen de laatste periode van hun leven doorbrengen.

Maar wat een verademing was het toen we met Rianne van Gestel kennis maakte en we een rondleiding kregen door het hospice. Hier gingen wel mensen dood, maar er is echt een “bijna-thuis-huis” gecreëerd. In de geest van deze manier van het hospice runnen hebben de Bastards een rustige, maar toch sprankelende website neer gezet. Een sfeer die precies weergeeft waar het bij Arco Cavent om gaat.

6
Verhalen
8
page-designs
1
Full custom design
22
keer hard gelachen

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Custom design

Hoewel eigenaresse Rianne ons volledig de vrije hand gaf, was het toch even zoeken naar de juiste balans in deze website. Het ligt erg voor de hand om terug te vallen in cliché’s wanneer je een website ontwerpt voor een hospice. Gelukkig is het ons gelukt om een website te bouwen die zowel het respect van het hospice als de vrolijkheid van Curaçao te vangen.

Modulair template

De website is zeer clean gebouwd. Door gebruik te maken van een modulair template hebben we alleen het noodzakelijk in de website verwerkt, daardoor een zuivere en overzichtelijke backend is gecreëerd.

Blogfunctionaliteit

Om de verhalen van de medewerkers van Hospice Arco Cavent te kunnen vertellen is er gekozen voor een blog-functionaliteit. WordPress is ooit gestart als blog-functie, dus konden die basis functies worden aangevuld worden met een design wat recht doet aan de verhalen én binnen de huisstijl van het hospice blijft.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Lead
Design

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans
“When I die, I want to die like my grandfather who died peacefully in his sleep.
Not screaming like all the passengers in his car.”
– Will Rogers
   VORIG ZWAAR DELICT
VOLGEND ZWAAR DELICT