Skip to main content

“Jullie willen toch zo graag een website bouwen voor accountants … Nou, ga je gang!”

digibastards - webdevelopment - portfolio - MTP adviseurs
digibastards - webdevelopment - portfolio - MTP adviseurs
digibastards - webdevelopment - portfolio - MTP adviseurs
digibastards - webdevelopment - portfolio - MTP adviseurs

Je kunt hun vak saai vinden, maar hun website zeker niet!

 

Het was een lang gekoesterde droom van de Bastards om eens een website te bouwen voor Accountants. Waarom? Omdat de meeste van hen niet verder denken dan praktisch info op een webpagina knallen en dat een ’toffe’ website noemen. De Bastards wilde bewijzen dat het anders kan en Marga en Miranda van MTP Adviseurs gaven ons die mogelijkheid.

De Bastards hebben zich in dit project, naast de gebruikelijke veiligheid, optimalisering van snelheid en gebruikersgemak volledig uitgeleefd op het design. Door intensieve samenwerking met Fotografe Marjon (van Marjon Zijlstra Fotografie) zijn er beelden in de website gebruikt die écht het verhaal van MTP adviseurs vertellen. De website is daarbij opgezet met heel veel witruimte om de nodige adem te creëren tussen de (soms wat ingewikkelde) content.

Een klant van MTP beschreef de website als “Super fris, fruitig, persoonlijk, verrassend, vrolijk, toegankelijk en anders dan je zou verwachten van een accountant (no offense)!” en dat was precies wat MTP en de Bastards wilde bereiken. Missie geslaagd.

11
Pagina's
40
Unieke Foto's
2
Vrolijke Accountants
0
Miscalculaties

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Fotografie

De zoektocht naar de juiste fotografie was 1 ding, maar deze foto’s zo bewerken dat ze perfect integreren in het webdesign was een tweede. Gelukkig beschikken de Bastards over voldoende photoshop skills om dit te realiseren. Dat ze daarvoor erg prettige foto’s ter beschikking kregen werkte alleen maar in het voordeel van het eindresultaat.

Custom Design

Marga, Miranda én de Bastards zelf wilde een website bouwen die op geen enkele manier leek op wat men bij accountants zou verwachten. Het design is hierdoor meerdere malen aangepast, geoptimaliseerd en uiteindelijk geschikt bevonden.

Clean coding

De website is zeer clean gecodeerd. Er zijn een groot aantal elementen zijn dmv CSS gecreëerd en zo veel mogelijk elementen in .svg geïmplementeerd. Dit alles om de laadsnelheid van de website zo optimaal mogelijk te maken.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - bart

Lead
ontwerp

digibastards - webdevelopment - portfolio - bart
“I have no use for bodyguards, but I have very specific use
for two highly trained certified public accountants.”
– Elvis Presley
   VORIG ZWAAR DELICT
VOLGEND ZWAAR DELICT