Skip to main content

“In de Car Rental business is alles weer nét even anders, kunnen jullie dat ook?”

Zoveel variabelen.

 

Nico zocht naar een website die Payless waardig was. Die past bij de bedrijfscultuur maar ook uitnodigend is voor zijn klanten.

De Bastards hadden er een hele kluif aan om deze website naar behoren te bouwen. Sigfredo heeft daarbij zijn hulp aangeboden door zich te ontfermen over de lastige huurprijzen berekening die op de achtergrond moet plaatsen vinden. Het was een lang traject maar de website mag er zijn!

11
Pagina's
6
modellen
1
rental request
0
keer schade

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Boekingsmodule

Het integreren van een car rental bookings module is geen koud kunstje. Dit barst uit zijn voegen van de variabelen, die ogenschijnlijk ook nog eens niet allemaal logisch lijken. Sigfredo kwam te hulp en maakte dit een Bastards waardige website.

Payless akkoord

Payless is een internationale speler op het gebied van Car Rentals. Het is dan ook van het grootste belang dat het hoofdkantoor akkoord kon geven op de website.

Design + Functionaliteit

Omdat de website zoveel functionaliteiten heeft was het belangrijk om daarbij design niet uit het oog te verliezen. Wat er op de achtergrond speelt, mag voor een bezoeker eigenlijk niet uitmaken. Logica, screen estate maar vooral het begeleiden van de bezoeker voor het invullen van een rental request was daarbij hoogste prioriteit.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - eefke

Lead
Design

digibastards - webdevelopment - portfolio - eefke
“A rental car is basically an ashtray on wheels.”
– Scott Adams