“Een website in exact de nieuwe huisstijl, dat moet jullie wel lukken toch?”

Als de volledige huisstijl restyling goed wordt gedaan.

 

Nadat het nette broertje van de Bastards (s.o. Blinkers) de volledige huisstijl van Rottumhuys had aangepakt, kwamen de Bastards in actie om ook de website onder handen te nemen.

De Bastards hebben niet verzuimd om opnieuw een awesome website te bouwen. Met het ultieme huisstijl-design als basis is een website gebouwd die het luxe high-end gevoel van Rottumhuys overdraagt. Eindelijk heeft Rottumhuys de online-uitstraling die het verdiend. Klus geklaard, klant tevreden.

6
Pagina's
938
bedden
7
custom elementen
1
lange snuit

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Custom navigatie

Doordat de huisstijl een donkerpaarse balk bevatte was het voor de Bastards meteen duidelijk dat die paarse balk ook de navigatie moest zijn op de website. Hiermee wordt de huisstijl 1-op-1 doorgetrokken.

SEO + linkstructuur

De Bastards kregen van Rottumhuys de vrije hand en dus zijn door ons ook de teksten geschreven. Hierbij is rekening gehouden met een keyword/phrase structuur, interne- en externe linkbuilding, correct gebruik van headings en alle andere SEO-optimalisatietechnieken binnen tekst.

Modula integratie

Met het oog op gebruikersgemak hebben we in deze website gebruik gemaakt van Modula. Hiermee is het voor Rottumhuys vrij eenvoudig om de inspiratie-elementen regelmatig te voorzien van de nieuwste producten.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Lead
Design

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans
“They say an elephant never forgets.
What they don’t tell you is that you never forget an elephant.”
– Bill Murray
   VORIG ZWAAR DELICT
VOLGEND ZWAAR DELICT