Skip to main content

“We moeten jonge mensen aanspreken, maar dat lukt nooit met de oude website, help!”

Twee onoverzichtelijke websites worden 1 overzichtelijke.

 

Het werd voor zowel potentiele studenten als aangesloten bedrijven lastig wie nou VMTC was en wie SMTC. Hierdoor liep het opleidingsinstituut SMTC inschrijvingen mis, doodzonde.

De Bastards hebben de content van de twee losse websites samengevoegd in een passend geheel. SMTC is informatie voor de studenten, VMTC is de samenwerking van bedrijven die deze studenten opleidt. En daarmee kwam er eindelijk een einde aan de onduidelijk. Oh … en die gasten van s.o. Blinkers (ons nette broertje) restylde ook nog beide logo’s én her-organiseerde de Social Media. Win-Win-Win.

2
Pagina's in 1
6
stories
1
verborgen pagina
48
boten

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Samenwerken is key

In een project waarin wordt gevraagd om specifieke teksten, incl interviews, en nieuwe fotografie vragen de Bastards liever hulp aan anderen. In dit geval deed Marlous van Marvelous Communications de interviews en schreef de SEO-teksten en verzorgde Inge van Altena de fotografie.

Onzichtbaar

We hebben de pagina’s van twee bedrijven (VMTC en SMTC) weten samen te voegen. Hierbij hebben we 1 extra ‘onzichtbare’ pagina toegevoegd die speciaal is ontwikkeld voor bedrijven die geinteresseerd zijn om zich aan te sluiten bij VMTC. Deze pagina is ook nog eens wachtwoord-protected zodat niet iedereen kan zien wat erop staat.

Modulair template

De website is zeer clean gebouwd. Door gebruik te maken van een modulair template hebben we alleen het noodzakelijk in de website verwerkt, daardoor een zuivere en overzichtelijke backend is gecreëerd.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - eefke

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - eefke

Lead
Design

digibastards - webdevelopment - portfolio - eefke
“Education is the most powerful weapon you can use,
if you want to change the world.”
– Nelson Mandela
   VORIG ZWAAR DELICT
VOLGEND ZWAAR DELICT