“Mijn product is awesome, maar mijn website straalt dat niet uit.”

digibastards - webdevelopment - portfolio - Wingpalace
digibastards - webdevelopment - portfolio - Wingpalace
digibastards - webdevelopment - portfolio - Wingpalace
digibastards - webdevelopment - portfolio - Wingpalace

Harleys, vuige kleding en blinkend chroom.

 

Hoewel Ruben al lang wist dat zijn online appearance niet helemaal top was, bleef het project ‘website’ te lang op de planken liggen. Na het zien van de Moto Puro website wist hij: Ik moet bij de Bastards zijn.

Met volledige carte blanche (waar hebben we dat eerder gehad?!) gingen de Bastards voor Ruben aan de slag. Enige eis: het moet cool worden en het liefst iets van de jaren 30 style in zich hebben. Met Custom hovers, een free design navigatie en sublieme codering hebben de Bastards een website afgeleverd waar Ruben om vroeg.

Dat het hele project veel meer tijd in beslag nam doordat de werkdruk bij Ruben telkens met hem aan de haal ging (eerst geld verdienen, dan pas uitgeven) nemen de Bastards voor lief. Wat het resultaat en een tevreden klant, dat telt.

288
Projectdagen
25
Pagina's
11
Awesome Projectbikes
0
Lekke banden

Waarom noemen we dit een zwaar delict?

Custom Hovers

Om de website een jaren-30 look te geven maken we gebruik van lagen die wel over de foto’s leggen. Deze lagen verdwijnen wanneer je er met je muis overheen gaat. Dit hover-effect met de ‘krassen’ is speciaal voor WingPalace gecreëerd.

25 Pagina’s

Er kwamen 25 pagina’s aan te pas om deze website écht compleet te krijgen, maar dan heb je ook wat. Alle projecten, kleding, verkoop, info over het bedrijf, het laatste nieuws en natuurlijk een contactpagina hebben volop de ruimte in deze website.

Clean coding

De website is zeer clean gecodeerd. Er zijn zo veel mogelijk elementen in .svg  geïmplementeerd en een groot aantal elementen zijn dmv CSS gecreëerd.

Nieuwsgierig?

DE DADERS

Project
management

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans

Web
development

digibastards - webdevelopment - portfolio - bart

Lead
ontwerp

digibastards - webdevelopment - portfolio - hans
“A true outlaw finds the balance between the passion in his heart and the reason in his mind.
The outcome is the balance of might and right.”
– John Teller
   VORIG ZWAAR DELICT
VOLGEND ZWAAR DELICT